top of page
123925666_276104403766828_38765886187042

Tavoita entistä suuremmat yleisöt digitaalisten kohtaamisten avulla. Tavoita suurempi yleisö tarjoamalla paikka- ja aikariippumatonta sisältöä. 

 

  • Erottaudu nykyaikaisena ja vastuullisena toimijana

  • Hyödynnä tallennettua sisältöä useissa kanavissa ja medioissa

  • Tuota laadukasta ja kustannustehokasta viestintää

Videotuotannot

Livestriimaus

Livestriimin avulla luodaan tapahtuma, joka tavoittaa halutun kohderyhmän reaaliaikaisesti. Striimaus on kustannustehokas ja ketterä tapa tuoda tapahtuma, tuotelanseeraus, koulutus, tai muu tilaisuus reaaliaikaisesti yleisön eteen, katselupaikasta riippumatta.

Mainosvideot

Mainosvideolla brändi herää henkiin. Video on helppo tapa välittää yrityksen sanomaa kohdeyleisölle. Tyylikäs ja visuaalinen toteutus vahvistaa brändin asemaa ja jättää yrityksen palvelusta, tai tuotteesta positiivisen ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Animaatiot

Animaation avulla voidaan luoda melkein mitä tahansa, aina logoanimaatiosta viimeisteltyyn lyhytelokuvaan, tai koulutusmateriaaleihin. Todellisuus ei rajoita animaatiota, joten sen lopputulos on varmasti toiveiden mukainen. Animaatio kiinnittää katsojien huomion tuotteesi, palvelusi tai viestisi mainostamiseen. Animaatiot lisäävät yrityksesi uskottavuutta ja kykyä kommunikoida houkuttelevasti äänettömissä mobiililaitteissa.

Näin videotuotannot prosessi etenee:

Kartoitus

Suunnittelemme yhdessä käsikirjoituksen ja vision.

Toteutus

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti projektin läpiviennistä noudattaen tarkasti brändinne ilmettä.

Jälkimarkkinointi

Hoidamme tallenteiden julkaisun ja jakelun.

bottom of page