Referenssit

Livestriimaus on tätä päivää ja tulevaisuutta. Toteutimme Autotalo Laakkoselle uuden automallin lanseerauksen täysin virtuaalisesti livestreamin kautta. Asiakkaat pääsivät seuraamaan livestreamia omalta kotikoneeltaan Youtube kanavan välityksellä. Lähetys tallennettiin ja asiakas pystyy hyödyntämään sitä myös jatkossa omilla kanavillaan. Toteutimme tuotannon, käsikirjoituksen, ohjauksen ja kaikki tekniset osa-alueet avaimet käteen perjaatteella. Livestreamin lisäksi toteutimme uudesta automallista mainosvideon, jota Laakkonen käytti omilla somekanavillaan

LAAKKONEN_vaaka.png

"Olemme tuottaneet yhteystyössä Venue Finlandin kanssa erikokoisia tapahtumia pienistä messu- ja esittely-ympäristöistä kansainvälisiin suurtapahtumiin. Neste Ralli on Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma, jonka toteutuksessa paitsi AKK Sports Oy pääjärjestäjänä, myös sen useat yhteistyökumppanit ja alihankkijat käyttävät säännöllisesti Venuen palveluita. Nopea reagointi muuttuvissa tilanteissa sekä ammattitaitoiset ja kokeneet tekijät kulloisenkin tapahtuman erityispiirteen mukaan ovat mielestämme Venuen vahvuuksia."

 

Neste Ralli Promoter – Neste Rally Finland

Jani Backman

Promoottori 

NRF_LOGO_2020.png

"Olemme työskennelleet Venue Finland:n kanssa jo vuosien ajan. Toimimme golf-alalla ja meille on tärkeää, että tapahtumissamme työskentelevät ihmiset tietävät, miten asiakkaat ja vieraat kohdataan ja tilanteen vaatiessa heitä osataan myös auttaa. Toimintaympäristön tunteminen ja siihen mukautuminen on ensisijaista. Venue Finland:n henkilökunta on hoitanut roolinsa joka kerta esimerkillisesti ja he ovat olleet mukana tekemässä tapahtumistamme entistä laadukkaampia ja tunnelmallisempia. Suosittelen lämpimästi."

Tee 2 Green Oy/BMW Pego Golf School

Juha-Pekka Peltomäki

Toimitusjohtaja

1024px-BMW_logo_(gray).svg.png

Olemme työskenneet Venue Finlandin kanssa jo useita vuosia ja heillä on ollut iso rooli yrityksemme tapahtumissa. Olemme automaahantuoja ja järjestämme vuosittain useita asiakastapahtumia yhdessä BMW jälleenmyyjiemme kanssa. Esimerkkinä voidaan mainita vuosittainen kahden kuukauden mittainen talvikiertueemme, sekä vuoden 2018 Asuntomessut, jossa olimme pääyhteistyökumppanina. Joustavuus, luotettavuus ja positiivisuus, sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat olleet ehdottomasti  Venuen vahvuudet. Venuen työntekijät ovat aina myös hyvin aktiivisesti ja oma-aloitteisesti kehittäneet osaamistaan tuotteistamme ja palveluistamme voidakseen tarjota mahdollisimman laadukkaan asiakaskohtaamisen.

 

BMW Group Suomi

Maria Hakala

Campaign and Event Manager

Venue Finland #promootio #messut